Contact

Vul onderstaand formulier in voor een afspraak of informatie

Contact

Voor informatie, advies of een afspraak ben ik bereik

Telefoonnummer / WhatsApp:  06 412 977 17

E-mailadres: podotherapiehuke@gmail.com

Adres: Paltroklaan 44, 3052 HK, Rotterdam

 

OPENINGSTIJDEN EN VAKANTIE TIJDEN

Ik werk alleen op afspraak!

Mijn praktijkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Omdat ik geen secretaresse heb zal ik tijdens behandelingen niet in staat zijn de telefoon op te nemen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw naam
en telefoonnummer achter te laten en dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.  Houd u er rekening mee dat u pas na 18:00 gebeld wordt en soms de dag erna tenzij ik tussendoor tijd heb. Wilt u eerder een reactie dan is what’s app of emailen veel sneller.

Vakantie sluiting

 16 juli t/m 19 juli 2020

23 juli t/m 11 augustus 2020

17 augustus t/m 19 augustus 2020.

TIJDELIJK SLUITING PRAKTIJK SAM HUKE:

Naar aanleiding van alle hectiek en maatregelen rond het coronavirus ben ik helaas genoodzaakt mijn praktijk te sluiten. Het is voor mij als zorgverlener en als ondernemer verschrikkelijk om dit te moeten doen, het nemen van mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid is nu echter het zwaarst wegende argument.

Ik hoop natuurlijk dat ik zo snel mogelijk mijn deuren weer op verantwoorde wijze kan openen, ik hou u hier zeker van op de hoogte.

“Noodzakelijke zorg:” Behandeling is noodzakelijk als patiënten complicaties kunnen krijgen waardoor zij naar de huisarts of ziekenhuis zouden moeten voor behandeling. Als u klachten heeft die acute en/of noodzakelijke zorg behoeven dan verzoek ik u eerst contact op te nemen met een huisarts. Deze kan de mate van noodzaak bepalen en u eventueel naar mij verwijzen.

Ik hoop jullie snel weer te mogen ontvangen en bovenal: “Stay Safe & Be Healthy

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid

Bus 35 - Halte Plaswijkpark

Tram 25 - Halte Wilgenlei