Over Mij

Even Voorstellen

Welkom bij mijn praktijk Podotherapie Schiebroek & Hillegersberg. Deze praktijk heb ik in 2011 gestart. Daarvoor was ik verpleegkundige waardoor ik een extra bron van kennis heb op medisch gebied. Tot december 2013 was ik parttime werkzaam als podotherapeut bij het Diabetisch voetenteam aan het Erasmus MC, Rotterdam. Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (KP) en lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP ). Mijn praktijk is voorzien van een Praktijk keurmerk. Een Praktijk keurmerk wordt gegeven door de beroepsvereniging van podotherapeuten (NVvP) mits de praktijk voldoet aan de hoge eisen die opgesteld zijn vanuit het NVvP. Met andere woorden een certificaat van kwaliteit.

Mijn Visie

Als het om uw gezondheid gaat, wilt u geen nummer zijn!

Mijn visie op zorgverlening is holistisch. Ik bekijk u als totaalmens, zowel lichamelijk, psychisch als sociaal. Bij specialisten gebeurt het wel eens, dat ze niet verder kijken dan hun vakgebied. Maar lichaam en geest zijn één. Dus verder kijken dan je vakgebied hoort erbij. Podotherapie is soms maar een klein gedeelte van de zorg, die u soms nodig heeft. Denk aan nekhernia, scoliose bij kinderen, knieklachten en/of spanningshoofdpijn. Samenwerken met andere disciplines spreekt voor mij dan vanzelf. Indien ik verwacht, dat u meer hulp nodig heeft van iemand anders dan een podotherapeut, dan kijk ik niet alleen naar de deskundigheid van een collega, maar kijk ook welke therapeut het beste bij u past voor het optimale resultaat, want bij
mij staat u op nummer 1!

Stagiaires

Het beroep podotherapie is erg specifiek en eist veel praktijkervaring en daarom bied ik een leeromgeving voor podotherapie-studenten van de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Studenten kunnen variëren van eerstejaars tot vierdejaars. Ik vind het belangrijk om de vakkennis praktijkgericht aan de nieuwe lichting podotherapeuten ddor te geven. Stagiaires worden nooit alleen gelaten en ik ben altijd eindverantwoordelijk.  Indien u er bezwaar tegen heeft dat een stagiaire aanwezig is bij uw consult dan verzoek ik u dit te melden bij het maken van een afspraak. Er wordt dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Bij vragen of onduidelijkheden neemt u gerust contact met mij op.

thumbnail_portret
Kwaliteitsregister paramedici
NVVP
Zorgkaart
Praktijk keurmerk

Berichten van patiënten

  • Nadat ik jaren met chronisch ingegroeide teennagels heb rondgelopen, wist mijn pedicure het uiteindelijk ook niet meer. Ik kon bij Sam heel snel terecht en ging er vanuit dat ik nagelbeugels zou krijgen. Zij adviseerde anders, en nu ruim 6 maanden verder lijk ik er van te zijn verlost. Iets waar Sam de hele tijd al vertrouwen in had. En waar zij gelijk in heeft gekregen. Het fijn zonder pijn te te kunnen lopen.
  • Erg goed geholpen. Had regelmatig last van mijn heupen en in mindere mate mijn rug en nek. Klachten verdwenen als sneeuw voor de zon nadat ik zolen had gekregen. In de eerste weken wel wat pijn, omdat mijn spieren aan de nieuwe houding moesten wennen. In de weken daarna ging steeds beter. Nu anderhalf jaar later eigenlijk nooit klachten meer. Het verdwijnen van de pijn heeft overigens direct met de zolen te maken. Als ik de zolen uit mijn schoenen haal, merk ik al na een halve dag dat de pijn terugkomt. Als ik ze er dan weer in doe is de pijn na 1-2 dagen verdwenen.
  • Ik kwam bij Sam, omdat ik ontzettende pijn had in mn hielen. Ik kon snel een afspraak maken en alles ziet er verzorgt en netjes uit. Ik ben goed geholpen en ben met de oefeningen bezig die ik heb gekregen. Ik raad Sam zeer zeker aan! En zou nooit meer ergens anders heen gaan.