Podotherapeutische en confectie zolen

Podotherapeutische en confectie zolen

Podotherapeutische zolen zijn zolen die gemaakt zijn door een podotherapeut. De zolen worden gemaakt na aanleiding van een uitgebreid onderzoek en ik maak ze alleen, als ik het nodig vindt. Soms kan het zijn dat de midden voet ondersteuning nodig heeft maar geen correctie, dan maak ik geen podotherapeutische zool, maar raad ik u een confectiezool aan.

Confectiezool

Een confectiezool is een kant-en-klaar zool. Zelf heb ik kant-en-klaar zolen uitgezocht waarbij de kwaliteit aan mijn hoge eisen voldoet. Waar geen maatwerk nodig is, raad ik dit mensen altijd aan, omdat dit is een goedkopere oplossing voor u en even effectief.

Podotherapeutische zool

Podotherapeutische zolen zijn voor mensen waarbij een confectiezool niet voldoende correctie biedt. Dit is maatwerk omdat het voor uw voet wordt gemaakt.
Mocht u alleen klachten hebben aan uw voorvoet dan maak ik ook zolen alleen voor de voorvoet om de pijnklachten te verlichten. In sommige gevallen waarbij er sprake is van een licht binnen-/buiten kanteling van een hiel breng ik aanpassingen aan een confectiezool.